Mit navn er Simon Strøm. Aldersmæssigt befinder jeg mig i starten af tyverne, og siden barnsben har mode været en kæmpe passion.

Min virksomhed ligger indenfor postnummeret 8000. Nærmere betegnet Århus.

Jeg har ikke et kæmpe firma, men til gengæld har jeg en kæmpe interesse for mode. En interesse som kommer til udtryk via mine designs.

Jeg tror på personlig webhandel. Jeg tror på, at du som besøgende og kunde skal kunne identificere hvem du snakker, skriver og handler med. Derfor går mit ansigt igen på stort set alt billedemateriale.

Det er mig, du snakker i telefon med, og det er mig, som pakker dine bestillinger – og sådan blir’ det ved med at være så længe, jeg kan følge med.

Når du klikker rundt på min hjemmeside, vil du finde mærket ‘STROEM’. Det er et tøjmærke, som jeg selv designer og producerer. Du kan kun finde mærket online, og kun på denne hjemmeside.

Derudover har jeg eneforhandling på en række andre mærker. Mærker som jeg håndplukker fra forskellige steder i verdenen. Mærker som du oftest kun kan handle igennem mig i Danmark.

 

DIREKTE TIL DIG

Væk er distributører, forhandlere, messerstande mm. Altsammen mellemled som normale tøjmærker benytter sig af. Det betyder, at når du handler med mig er der kun den rene kvalitet tilbage. Du får altid et absolut kvalitetsprodukt til den helt rigtige pris – og det er med garanti!

Jeg vil altid stå på hovedet for dig..

Ring, send mig en SMS eller en e-mail. Jeg står til rådighed når det passer dig.

Telefon: 60 29 19 28

E-mail: hey@simonstroem.com


STROEM Agency ApS
CVR: 37234885

PP Ørumsgade 32 – KL
8000 Århus
Danmark