I denne artikel deler Simon Strøm, ejer og grundlægger af STROEM, firmaets oprindelseshistorie og koncept.


På baggrund af alle de henvendelser jeg, næsten dagligt, modtager fra kunder og mode-elskere, vil jeg i denne artikel fortælle dig lidt mere om, hvem jeg er, og hvor jeg kommer fra. Jeg fortæller dig ligeledes, hvordan jeg startede mit arbejde i modeindustrien, og i sidste ende hvor mit firma er på vej hen.

STROEMS oprindelse og inspiration bag mærket

Jeg er fra en lille landsby nær Viborg. En lille landsby uden de store armbevægelser, men et sted hvor der altid var plads til store drømme.

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg skulle beskæftige mig indenfor modebranchen. Mode har bare altid været en naturlig del af mig. En oprigtig interesse og passion.

Omkring år 2012 beslutter jeg mig for at blogge om min interesse. Det startede i det små, men blev hurtigt en stor del af mig. Derfra tog tanken om mit eget tøjmærke for alvor fart.

Knap 2 år senere, uden den store businessplan, stod jeg med de første samples i hånden. Jeg havde designet min helt egen T-shirt. Tilfredsstillelsen og glæden ved at have skabt sit eget var enorm.

Herfra har jeg aldrig kigget mig tilbage.. Sidenhen har flere investorer bakket op om mit projekt, og i dag står vi med en rigtig sund case. STROEM er klar til at erobre Danmark og fortælle en historie om, hvordan tingene også kan gøres.

“Sidenhen har flere investorer bakket op om min projekt, og i dag står vi med en rigtig sund case”

simon strøm

Hvordan er STROEM anderledes?

For at kunne forstå, hvorfor mit koncept er anderledes, skal du tage udgangspunkt i den måde, som andre tøjmærker gør tingene på.

Før tøjet lander hjemme hos dig, har det oftest været igennem mange forskellige mellemled. Mellemled som faktisk ikke gør tøjets kvalitet bedre, men blot dyrere.


EKSEMPEL: 

  • Du køber en ny lækker trøje til 800 kroner i en tøjbutik
  • Samme trøje har tøjbutikken typisk købt af en agent/sælger som repræsenterer trøjen. Den har realistisk kostet butikken maksimalt 400 kr.
  • Agenten/sælgeren har købt trøjen fra et tøjmærke til maksimalt 320 kr.
  • Tøjmærket har købt trøjen fra en producent for maksimalt 160 kr.
  • Fabrikken har købt stof til trøjen for maksimalt 80 kr.

 

Sådan fungerer det typisk, når du handler tøj. Nogle tøjmærker benytter sig af flere mellemled andre færre.

Jeg gør tingene anderledes. Ved at benytte mig af en direkte-til-forbruger model får du tøjet til en langt billigere, og oftest bedre, kvalitet. Kan du se fordelen? 🙂

Men vent! STROEM er meget mere en blot pris. Det er også kvalitet og lækre designs, som du ikke finder andre steder. Mine varer kan altså kun handles online – og kun igennem min egen side simonstroem.com

 

Fremtiden

Rejsen er kun lige begyndt.

Målet er at lave større kollektioner, og efterfølgende åbne op for salg i hele verden.

Jeg håber, at denne artikel har været med til at gøre dig lidt klogere. Der vil i den nærmeste fremtid komme mange flere artikler, som i sidste ende har til formål at inspirere dig i mit univers.

Simon Strøm
Grundlægger og designer af STROEM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *